Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Maandag 18 juni 2018  
Onthaal > Ingrediënten > Sint jakobsvruchten recepten
 

Sint jakobsvruchten recepten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Sint Jakobsvrucht, foie gras en pruimen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

Nog een niet te versmaden variant op de Sint Jakobsvrucht - foie gras alliantie.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsvrucht, foie gras en pruimen

Carpaccio van truffel en Sint-Jakobsvruchten
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - truffel

Dit recept is een must, echt waar. Een onoverkomelijke voorwaarde tot succes : kies zeer verse Sint Jakobsvruchten en truffel.


[10] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van truffel en Sint-Jakobsvruchten

Sint Jakobsschelp op toast
01 01 2003 - 00:05 - aperitief-sint jakobsschelp

Een krokant gebakken stukje brood met daarop een zeer licht gebakken Sint Jakobsvrucht en de heerlijk aroma van Sechuanpeper... niet goedkoop maar wel een zeer feestelijk aperitiefhapje.


[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsschelp op toast

Sint Jakobsschelpen met oestersaus
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-sint jakobsschelp

Er zijn zoveel mogelijkheden met Jakobsschelpen, dit is er dus ééntje van.

Koop ze zo mogelijk vers, het verschil met diepgevroren is onwaarschijnlijk groot, enig nadeel : je kan ze niet het hele jaar door kopen.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsschelpen met oestersaus

Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-sint jakobsvruchten

Een zeer geraffineerd aperitiefhapje met 2 overheerlijke schelpen en een zeer geparfumeerd kruid. Het is verbazend hoe de kardemom goed inspeelt op de subtiele smaak van Sint Jakobsvruchten en venusschelpen.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom

Sint-Jakobsvruchten- en langoustinesoep met een vleugje safraan
01 01 2003 - 00:05 - soep-zeevruchten

Het beste seizoen voor zeevruchten is de winter. Onontbeerlijk dus om ze op te nemen in je feestmenu's. Dit voorgerecht is eenvoudig en licht, een ideaal begi dus.


[24] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint-Jakobsvruchten- en langoustinesoep met een vleugje safraan

Terrine met Sint Jakobsschelpen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht- Jakobsschelpen

Een terrine met Jakobsschelpen : een grandioos begin voor je eindejaarsbanket.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine met Sint Jakobsschelpen

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page