Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Zaterdag 21 oktober 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten vissen
 

Recepten vissen

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Tartaar van 2 zalmen
21 04 2008 - 23:27 - voorgerecht - zalm
Dit voorgerecht laat je echt ten volle genieten van de smaak van zalm. Fris, licht en geraffineerd. Een voorgerecht dat je op voorhand kan bereiden en dus zeer geschikt is voor de feestdagen.
[14] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tartaar van 2 zalmen

Tong, kabeljauw en zeevruchten in de oven
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - vis

Een recept dat ik graag bij feestmaaltijden voorzet. Je gooit alle ingredienten in een schotel en die zet je in de oven, gemakkelijk toch?!


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tong, kabeljauw en zeevruchten in de oven

Visterrine
31 03 2008 - 14:45 - voorgerecht - vis
Serveer deze schotel tijdens een koud buffet. Ze zal uw gasten niet onverschillig laten.
[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Visterrine

Gebakken tong met mosterd en spinazie
01 01 2003 - 00:05 - vis-tong

Dit is een recept uit Zeebrugge aan de Belgische Noordzee . De originaliteit ligt erin dat de gebakken vis gekombineerd is met een saus op basis van vleesnat en mosterd. Je presenteert de vis op ee bedje van jonge spinazie. Je zal ontdekken dat dit een zeer lekker alternatief is voor de traditionele gebakken tong.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken tong met mosterd en spinazie

Visterrine
01 01 2003 - 00:05 - terrine - vis

Serveer deze visterrine maar eens bij een koud buffet : succes verzekerd.


[6] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Visterrine

Tarbot met champagne in papillot
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - vis

Een zeer delikate en fijne bereiding van zachte tarbotfilet met een julienne van groenten en een romige saus op basis van champagne !


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tarbot met champagne in papillot

Twee zalmen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -zalm
Verwittig je kinderen dat de charlotte in de koelkast geen dessert is maar een feestelijk voorgerecht van zalm.
[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Twee zalmen

Koude soep van gerookte zalm, groene asperges en bloemkool
01 01 2003 - 00:05 - soep - zalm

Een fris en licht gerecht, meer dan alleen maar soep. Ontdek zelf maar.


[0] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Koude soep van gerookte zalm, groene asperges en bloemkool

Carpaccio van zwaardvis met roze peper
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - carpaccio

Kies een vis met vast vlees zoals zwaardvis of eventueel tonijn. Voeg er citroen, olijfolie en peper aan toe en je bekomt een overheerlijk voorgerecht.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van zwaardvis met roze peper

Zeetong met kriek
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel-vis

De tongfilets in een lichte bouillon met kersenbier klaargemaakt en dan opgediend met een crèmige saus en aardappelkroketjes.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Zeetong met kriek

Risotto met schelvis en gepocheerde eieren
01 01 2003 - 00:05 - risotto - schelvis

Een gepocheerd ei maakt je risotto  net dat iets anders.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Risotto met schelvis en gepocheerde eieren

Paling op z'n Italiaans
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - vis

Een fris en fruitig recept uit Latium. Gemarineerde paling op de barbecue, dit recept zullen de palingliefhebbers zoals de Belgen, weten appreciëren.


[0] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Paling op z'n Italiaans

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page