Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Maandag 23 oktober 2017  
Onthaal > recepten Américain préparé
 
07.09.2008 -hoofdschotel - biefstuk

Américain préparé

« 

Ziehier het recept voor gehakte biefstuk. Je kan het dan wel niet afleiden uit de naam maar eigenlijk is dit steak tartaar op z'n Brussels.

 » 
Type hoofdschotel - rundvlees - gehakt vlees - biefstuk - worcestersaus - kappers
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 10 minuten
Oorsprong België
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 4 personen

Bereiding

  • Klop de mosterd, worcestersaus en eigelen op in een slakom. Dan, zoals bij een mayonaise, voeg je er beetje bij beetje de olie aan toe terwijl je blijft mengen.
  • Als dit goed gemengd is voeg je er de sjalotten, het bieslook, kappers en het gehakt aan toe.
  • Peper en zout naar eigen smaak.
  • Goed en mengen en koud serveren.

Suggesties

  • Er is voor een Belg natuurlijk maar één geschikte bijschotel en dat zijn frieten en een frisse pint.
  • Als kappers sugereer ik de kleine kappertjes te kiezen omdat ze gemakkelijker te mengen zijn.
  • Je kan enkele druppels Tabasco toevoegen om er een pikant accentje aan te geven.
Vos Commentaires

commentaire 10 09 2011 - 11:46 par Eric Jozef Vandenberghe

AMERICAIN PREPARE ???
AMERICAIN is een bereiding op zich , men hoeft niet PREPARE te zeggen !!!

AMERICAIN NIET PREPARE is RUNDSGEHAKT , DUS GEEN AMERICAIN !!!

FILET AMERICAIN wordt gesneden uit de OSSEHAAS , vandaar de NAAM FILET !!!

RUNDSTARTAAR is ook een bereiding van RUNDSGEHAKT

GEHAKT MET DE HAND , NIET GEMALEN !!!

HAKKEN IS NIET MALEN !!!

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page