Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Woensdag 18 januari 2017  
Onthaal > recepten Pasta met citroen
 
30.10.2008 -pasta - citroen

Pasta met citroen

« 

Zo eenvoudig : pasta met citroen. Zou je kunnen serveren bij vis?

 » 
Type hoofdschotel - pasta - penne - citroen - parmezaanse kaas
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd bereiding : 10 min - kooktijd : 20 min
Oorsprong Italië
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 4 personen :

2 onbespoten citroenen
400 gr penne
50 gr licht gezouten boter
40 gr scheproom
60 gr parmezaanse kaas
grof zeezout
peper en zout

Bereiding

  • Was de citroenen en schil ze. Snij de schil in kleine stukjes.
  • Rasp de kaas met een grove rasp.
  • Kook de penne al dente in een grote kookpot met licht gezouten water.
  • Laat de boter smelten in een pan en doe er dan de room bij. Kruid met peper en zout.
  • Voeg er de citroenschil aan toe en laat dit 2 à 3 minuten op een hoog vuur koken. (de room moet aandikken).
  • Laat de penne goed uitlekken en meng ze dan onder de saus met de geraspte kaas.
  • Warm opdienen.
Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page