Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 24 mei 2018  
Onthaal > recepten Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn
 
01.01.2003 -voorgerecht-carpaccio

Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn

« 

Een fris en licht begin van de maaltijd. Fijn, mals, rauw vlees met een krokant slaatje.

 » 
Type

voorgerecht - carpaccio - balsamicoazijn - rundvlees - salade - peper

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd bereiding : 15 minutes + 1 uur diepvries
Oorsprong Italië
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten


2 personen :

200 gr zeer malse rundsfilets
200 gr gemengde salades : rucola , veldsla, andijvie , kervel, krulsla...
5 cl olijfolie
zout
Kubebpeper                                                       
oude balsamicoazijn
sesamgraantjes

Bereiding

Bereiding van de ingredienten :

  • maal de peper fijn.
  • Omwikkel het vlees met plastiekfolie, en leg het 1 uur in de diepvries.
  • Was de salade.

Bereiding :

  • Snij het vlees in zeer fijne sneden.            
  • Meng de olijfolie met de peper.
  • Schik het vlees als een waaier op een bord. Kruid met peper en zout en sprenkel er een beetje olijfolie en balsamicoazijn over.
  • Serveer ook de salade, gekruid met peper en zout en een beetje olijfolie en balsamicoazijn.
  • Strooi ook wat sesamgraantjes over de carpaccio.

Suggesties

Als je op zoek bent naar en mooie selectie kruiden in Brussel, kan ik je "Claire Fontaine" in de Ernest Allardstraat 3 op de Zavel aanraden. Een heerlijk winkeltje waar je veel lekkers kan ontdekken.

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page