Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Zaterdag 24 Februari 2018  
Onthaal > recepten Carpaccio van langoustines
 
01.01.2003 -voorgerecht - langusitne

Carpaccio van langoustines

« 

Hoe eenvoudiger hoe beter wat mij betreft als het om zeevruchten gaat. De subtiele smaak van langoustines zijn meer dan genoeg om een geslaagd voorgerecht te maken.

 » 
Type

voorgerecht - feestgerecht - carpaccio - zeevruchten - schaaldieren - langoustine

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 30 min
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 4 personen:


12 grote verse langoustines

olijfolie

witte balsamicoazijn

enkele takjes dille

enkele blaadjes veldsla

grof zeezout
witte peper

Bereiding

  • Pel de langoustines. Snij het vlees in schijfjes.
  • Schik de langoustine op een bord en strooi er wat vers gemalen peper en grof zout over. Druppel er wat olijfolie en balsamicoazijn op en versier met beetje fijngehakte dille.
  • Leg de blaadjes veldsla rond de langoustine.

Suggesties

 

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page