Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 22 Februari 2018  
Onthaal > recepten Champagne - Angostura cocktail
 
01.01.2003 -cocktail - champagne

Champagne - Angostura cocktail

« 

Het is een leuke cocktail, dat heb je nu eenmaal als je 't over champagne hebt : bubbels zijn fun.

Maar verkwist alsjeblieft niet je beste champagne aan deze cocktail !

 » 
Type drank - feestgerecht - cocktail - champagne - angostura
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 5 min
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

4 glazen :


Champagne brut, goed gekoeld
1 klontje suiker
Angostura
¼ onbespoten appelsien
4 cl Cognac

Bereiding

  • Schil de appelsien met een finschiller en snij de pel in heel kleine stukjes.
  • Breek het suikerklontje in vier.
  • Leg één stukje suiker in elk glas.
  • Druppel op het suikertje 4 à 5 druppels Angostura.
  • Verdeel de cognac over de glazen.
  • Vul aan met champagne.

Suggesties

Voor deze cocktail haal je natuurlijk niet je beste champagne boven.

Je kan eventueel mousserende witte wijn gebruiken in de plaats van de champagne.

Vb Spaanse cava of Italiaanse spumante of bepaalde witte Vouvray wijnen gemaakt volgens 'méthode champenoise' .

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page