Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Maandag 18 december 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten sint jakobsschelpen
 

Recepten sint jakobsschelpen

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Tong, kabeljauw en zeevruchten in de oven
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - vis

Een recept dat ik graag bij feestmaaltijden voorzet. Je gooit alle ingredienten in een schotel en die zet je in de oven, gemakkelijk toch?!


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tong, kabeljauw en zeevruchten in de oven

Sint-Jakobsschelp met Ganda ham op een bedje van prei en een parmezaans koekje
03 04 2008 - 17:56 - hapje - St Jakobsvrucht
Dit gerecht ziet er niet alleen goed uit. Jakobsvrucht, ganda ham en parmezaanse kaas: onvoorstelbaar hoe goed deze ingrediënten samengaan.
[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint-Jakobsschelp met Ganda ham op een bedje van prei en een parmezaans koekje

Sint Jakobsvrucht, foie gras en pruimen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

Nog een niet te versmaden variant op de Sint Jakobsvrucht - foie gras alliantie.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsvrucht, foie gras en pruimen

Brochette van Sint Jakobsschelp met rozemarijn en citroen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht  - jakobsschelp

Vergis u niet, dit is geen recept voor de barbecue !

Een eenvoudig en origineel idee : je gebruikt de rozemarijn als spies waarop je de Sint Jakobsvruchten rijgt.


[10] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Brochette van Sint Jakobsschelp met rozemarijn en citroen

Terrine van Sint-Jakobsschelpen
01 01 2003 - 00:05 - terrine - Sint-Jakobsschelpen
Een grootse terrine, als voorgerecht bij een blauwe Bretoense kreeft. Het summum van een feestmaal....
[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine van Sint-Jakobsschelpen

Carpaccio van truffel en Sint-Jakobsvruchten
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - truffel

Dit recept is een must, echt waar. Een onoverkomelijke voorwaarde tot succes : kies zeer verse Sint Jakobsvruchten en truffel.


[10] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van truffel en Sint-Jakobsvruchten

Sint Jakobsschelp op toast
01 01 2003 - 00:05 - aperitief-sint jakobsschelp

Een krokant gebakken stukje brood met daarop een zeer licht gebakken Sint Jakobsvrucht en de heerlijk aroma van Sechuanpeper... niet goedkoop maar wel een zeer feestelijk aperitiefhapje.


[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsschelp op toast

Sint Jakobsschelpen met oestersaus
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-sint jakobsschelp

Er zijn zoveel mogelijkheden met Jakobsschelpen, dit is er dus ééntje van.

Koop ze zo mogelijk vers, het verschil met diepgevroren is onwaarschijnlijk groot, enig nadeel : je kan ze niet het hele jaar door kopen.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsschelpen met oestersaus

Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-sint jakobsvruchten

Een zeer geraffineerd aperitiefhapje met 2 overheerlijke schelpen en een zeer geparfumeerd kruid. Het is verbazend hoe de kardemom goed inspeelt op de subtiele smaak van Sint Jakobsvruchten en venusschelpen.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom

Sint-Jakobsvruchten- en langoustinesoep met een vleugje safraan
01 01 2003 - 00:05 - soep-zeevruchten

Het beste seizoen voor zeevruchten is de winter. Onontbeerlijk dus om ze op te nemen in je feestmenu's. Dit voorgerecht is eenvoudig en licht, een ideaal begi dus.


[24] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint-Jakobsvruchten- en langoustinesoep met een vleugje safraan

Terrine met Sint Jakobsschelpen
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht- Jakobsschelpen

Een terrine met Jakobsschelpen : een grandioos begin voor je eindejaarsbanket.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine met Sint Jakobsschelpen

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page