Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Woensdag 24 mei 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Rundsvlees recepten
 

Rundsvlees recepten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Biefstuk met pepersaus en frietjes
15 10 2008 - 20:51 - hoofdschotel - biefstuk
Een van de of misschien wel De lievelingschotel van de Belgen ! Biefstuk, goudgele, krokante frieten en een romige pepersaus. hoe wil je daar aan weerstaan.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Biefstuk met pepersaus en frietjes

Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-carpaccio

Een fris en licht begin van de maaltijd. Fijn, mals, rauw vlees met een krokant slaatje.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn

Tournedos Rossini
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - rund
Het gerecht heet niet per toeval Rossini. Hij was niet alleen een getalenteerd muziekschrijver maar in z'n vrije tijd ook een gastronoom die dit recept heeft gecreëerd.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tournedos Rossini

Américain préparé
07 09 2008 - 08:43 - hoofdschotel - biefstuk

Ziehier het recept voor gehakte biefstuk. Je kan het dan wel niet afleiden uit de naam maar eigenlijk is dit steak tartaar op z'n Brussels.


[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Américain préparé

Stoofvlees met geuze en stoemp
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - rund
Een smakelijke manier om een goed stuk rood vlees te serveren. Rundsfilet met een puree en een heerlijke saus met geuze en groentjes.
[11] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Stoofvlees met geuze en stoemp

Bolognese saus
01 01 2003 - 00:05 - saus-gehakt

Dit is het basisrecept van een wereldwijd gekende klassieker. Deze bolognese saus kan bij allerlei pastagerechten worden geserveerd. Een eenvoudige saus, rijk aan vlees.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Bolognese saus

Vlaamse karbonades met trappistenbier en rundswang
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - karbonades

Dit is mijn persoonlijke recept voor DE Vlaamse karbonades.

Het basisingrediënt is ongewijzigd: rundswang is een must voor deze schotel.

Mijn persoonlijke inbreng :  trappistenbier van Rochefort, jenever en een mergpijp.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Vlaamse karbonades met trappistenbier en rundswang

Rundergebraad met een truffel-wijnsaus
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel-rund

Dit is een recept met de beroemde Périgord-saus, het boegbeeld van de gastronomie uit Aquitanië, Zuidwest Frankrijk. Ontdaan van alle overbodige ingrediënten die er vaak worden aan toegevoegd. Een niet te missen recept.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Rundergebraad met een truffel-wijnsaus

Lasagne met erwtjes en hesp uit Parma
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - lasagne

Een lenteschotel die pastaliefhebbers zeker zullen appreciëren. Lasagne waar jonge erwtjes, gerijpte ham, heerlijke groentjes en kruiden worden samengebracht.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Lasagne met erwtjes en hesp uit Parma

Rundskarbonade met geuze
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - rund

Een stoofschotel waarbij je keuken zich zal vullen met de heerlijke geur van karbonade en geuze.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Rundskarbonade met geuze

Carpaccio met gorgonzola en noten
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - carpaccio

Een klassiek voorgerecht in Italië, dat de verschillende texturen van de pikante gorgonzola, droge noten en zacht en sappig rundsvlees laat samensmelten.

Let erop dat je de eerste kwaliteitsvlees kiest!


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio met gorgonzola en noten

Rundsfilet met truffel
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - rundvlees

en feestmaal van rund, foie gras en truffel. Bij deze rijkelijke bereiding kan je dooierzwammen, zuringpuree of een puree van aardpeer serveren.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Rundsfilet met truffel

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page