Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 22 Februari 2018  
Onthaal > Ingrediënten > Eenden recepten
 

Eenden recepten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Eend met appelsienen oftewel Canard à l'orange
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte - eend

Een klassieker, waarbij de licht zure smaak van appelsienen met eend een heerlijke mengeling creëren.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eend met appelsienen oftewel Canard à l'orange

Eendenborst en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte-eend

Twee ingrediënten die bij uitstek worden geassocieerd met feestelijke maaltijden in een originele presentatie: moet je toch eens proberen.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenborst en foie gras

Salade van eend en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - salade - foie gras

Een salade met daarin al 't lekkers dat een eend ons kan bieden.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Salade van  eend en foie gras

Eendenborst met vijgen en appelen
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - gevogelte

Een geslaagd evenwicht tussen gesuikerd en zout. Succelente magret met typische herfstvruchten.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenborst met vijgen en appelen

Carpaccio van foie gras en eendenborst
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - eendenlever

Wie zegt dat foie gras alleen tijdens de eindejaarsfeesten mag worden

geserveerd ? Deze bereiding van eendenlever en eendenborst zal een feestelijk tintje geven aan al je maaltijden, 't hele jaar door.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van foie gras en eendenborst

Eendenborst met bosbessen
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte - eend

Na de magret met vijgen en magret met sarawakpeper stel ik u nu voor: magret met bosbessen.

Hopelijk bevalt u dit ook.


[11] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenborst met bosbessen

Eend gevuld met kastanjes en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte- eend

Voor een intiem feestmaal kies je beter geen al te grote vogel, zo vermijd je de rest van de week de restjes te moeten eten.

De eend bereiden we op dezelfde manier als haar grotere zusters, in de oven met een kastanje-foie gras vulling.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eend gevuld met kastanjes en foie gras

Geroosterde eendenborst met sarawakpeper
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte-eend

Een vrij eenvoudige bereiding van eendenborst of magret met 't geparfumeerde sarawakpeper.


[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Geroosterde eendenborst met sarawakpeper

Eendenlever in muscatwijn gemarineerd
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-eendenlever

Een geniaal recept als je een foie gras amateur bent. Je moet het recept wel 3 dagen op voorhand bereiden dus geduld is onontbeerlijk.


[11] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenlever in muscatwijn gemarineerd

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page