Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Vrijdag 24 Februari 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten bouillon
 

Recepten bouillon

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Witloofsoep met grijze garnalen
02 11 2008 - 10:31 - soep - witloof

Een recept gebaseerd op de klassieke ajuinensoep maar dan met grijze garnalen en witloof.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloofsoep met grijze garnalen

Risotto met grijze garnalen en look
01 01 2003 - 00:05 - risotto-garnalen

En dan nu de Belgische risotto, daar bedoel ik dan mee de risotto waaraan de Belg niet zal kunnen weerstaan want onze goddelijke grijze garnaal is er mee gemoeid.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Risotto met grijze garnalen en look

Risotto met boleet en mascarpone
01 01 2003 - 00:05 - Hoofdschotel-risotto

Een schitterende risotto die elk feestmaal kan voorafgaan. U kan dit voorgerecht dan als volgt aankondigen :« Il risotto al mascarpone con il funghi porcini ».

Risotto met m'n favoriete paddestoel en een heerlijk romige mascarpone.


[9] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Risotto met boleet en mascarpone

Kalkoen met een vulling van kastanjes en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte-kalkoen
Kalkoen met een kastanje-eendenlever vulling : dit is dus de klassieker voor een kerstdiner.
[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kalkoen met een vulling van kastanjes en foie gras

Witloofsoep met mimolette-kaas
01 01 2003 - 00:05 - soep-witloof

Een hartelijke soep van witloof en kaas voor de winterperiode. Ideaal als voorgerecht bij een gebakken zeetong.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloofsoep met mimolette-kaas

Everzwijnkoteletten met truffel, aardappelen en linzen van Puy
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - wild
Alle overweldigende smaken van het bos en de aarde samengebracht.
[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Everzwijnkoteletten met truffel, aardappelen en linzen van Puy

Boleet-roomsoep
20 10 2008 - 14:48 - soep-paddestoelen

De boleet kan in veel, zeer veel recepten verwerkt worden: soep, hapjes, saus,... en wie weet binnenkort in een nagerecht?!

Kortom een ingediënt dat niet mag ontbreken in uw herfst-winter-noch feestmaaltijden.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Boleet-roomsoep

Eendenlever gepocheerd in rode wijn
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -foie gras

Foie gras zelf klaarmaken is niet moeilijk, dit recept bewijst dat nogmaals.

Of je nu kiest voor de wijn of de bouillon om de eendenlever in te pocheren, het resultaat zal je niet ontgoochelen.


[19] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenlever gepocheerd in rode wijn

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page