Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Zondag 20 mei 2018  
Onthaal > Ingrediënten > Recept kaneel
 

Recept kaneel

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Spekulaas (Belgisch koekje)
01 04 2008 - 23:37 - koeken - spekulaas
Een Belgische specialiteit om fier op te zijn. Heerlijk om een speculaas onder te dompelen in een kop koffie !!
[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Spekulaas (Belgisch koekje)

Kruidige fruitsalade met chocolade
01 01 2003 - 00:05 - dessert - chocolade

Fruitsalade, kruiden en pure chocolade : dit is een 'gezond' dessert waarin zoet en zuur, zachte en krachtige smaken elkaar vinden.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kruidige fruitsalade met chocolade

Terrine van chocolade en spekulaas
01 01 2003 - 00:05 - dessert - chocolade

2 favoriete ingredienten van de Belgen in één dessert verwerkt : spekulaas en chocolade !


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine van chocolade en spekulaas

Gevulde kwartels op een bed van rode kool met kaneel en appels
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - kwartel

Ronde vlezige kwartels met een verrassende zoet-zout bereiding.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gevulde kwartels op een bed van rode kool met kaneel en appels

Vijgen gevuld met chocolade
01 01 2003 - 00:05 - dessert - vijgen

Een lekkernij uit Calabrië, Italië met in de zon gedroogde vijgen gevuld met pure chocolade en gekonfijte cédrat.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Vijgen gevuld met chocolade

Kapoen gevuld met foie gras en vijgen
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte - kapoen

Als het even kan, kies dan een "chapon de Bresse", sappig en smakelijk vlees gegarandeerd.


[6] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kapoen gevuld met foie gras en vijgen

Gekruide eendenlever in de oven
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

Het geheim van dit recept is de juiste keuze en dosering van de kruiden waar je de foie gras in wentelt.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gekruide eendenlever in de oven

Foie gras en croûte de sel
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

Foie gras door het zout gebakken, het kan niet eenvoudiger.

Je kan hem 3 à 4 dagen in de koelkast bewaren. Deze foie gras kan je zelfs invriezen en zo tot 4 maanden bewaren.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Foie gras en croûte de sel

Warme choco met kaneel
01 01 2003 - 00:05 - drank - chocolade

Sinterklaas en z'n kapoentjes lusten dit wel: 'n warme chocomelk!

Geinspireerd door niemand minder dan Auguste Escoffier.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Warme choco met kaneel

Spekulaasijs met rozijnen
01 01 2003 - 00:05 - dessert - ijs

Een roomijs waarin 't typisch Belgisch koekje, spekulaas, is verwerkt.

Overheerlijk. Aan het basisrecept heb ik wat rozijnen en rum toegevoegd.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Spekulaasijs met rozijnen

Kersttaart uit Elzas
01 01 2003 - 00:05 - dessert- konfijt

Een typische taart uit Elzas gemaakt met gekonfijte citrusvruchten, rozijnen en amandelen.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kersttaart uit Elzas

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page