Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Woensdag 29 maart 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten met kaas
 

Recepten met kaas

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Tartiflette
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - kaas
Dit recept komt uit de Franse regio Savoie. Een hartige schotel waarmee de bergbewoners de winters doorkwamen en een afwisseling gaf voor kaasraclette en fondue.
[72] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Tartiflette

Witloofsoep met grijze garnalen
02 11 2008 - 10:31 - soep - witloof

Een recept gebaseerd op de klassieke ajuinensoep maar dan met grijze garnalen en witloof.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloofsoep met grijze garnalen

Witloof met hesp in de oven
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - witloof
Een typisch Belgisch gerecht dat je in alle brasseries zal vinden naast de stoemp saucis, américain préparé en garnaalkroketten.
[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloof met hesp in de oven

Macaroni in de oven
01 01 2003 - 00:05 - pasta-macaroni

Er zijn maar 2 moeilijkheden bij 't realiseren van dit recept :

de schotel net goed gratineren maar vooral ervoor zorgen dat uw kinderen de schotel niet veroberen vòòr het aan tafel gaan.

Het is best deze bereiding 1 dag op voorhand te beginnen.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Macaroni in de oven

Gegratineerde bloemkool met Emmental
01 01 2003 - 00:05 - bijgereht - bloemkool
Een bijgerecht dat zeer lekker zal smaken bij een gebraad. Wedden dat je er niet zal aan kunnen weerstaan om een beetje jus van het gebraad over de gratin te gieten.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gegratineerde bloemkool met Emmental

Pannenkoeken gevuld met tomaten en kaas
01 01 2003 - 00:05 - hofdgerecht- pannenkoek

Pannenkoeken gevuld met heerlijke tomaten en Italiaanse kaas, gegratineerd in de oven.


[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Pannenkoeken gevuld met tomaten en kaas

Quiche met Mechelse asperges
01 01 2003 - 00:05 - quiche-asperges

Nog een recept om uit te proberen tijdens het seizoen van de witte asperges.

Een quiche waarin de fijne smaak van asperges goed tot z'n recht komt.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Quiche met Mechelse asperges

Gegratineerde eieren met grijze garnalen en witbier
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - garnalen
Een recept die de getuige op het huwelijk van Mademoiselle Beulemans, pareltje van het Brussels theater ons meegeeft. Een zeer geslaagd huwelijk tussen bier, grijze garnalen en eitjes.
[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gegratineerde eieren met grijze garnalen en witbier

Quiche met Maredsous
01 01 2003 - 00:05 - quiche- kaas

Een variant op de klassieke quiche Lorraine waaraan ik de kaas van de abdij van Maredsous hebt toegevoegd.

Je kan je wel inbeelden dat een abdijbier van Maredsous er ook goed zal bij smaken.


[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Quiche met Maredsous

Pannenkoeken met paddestoelen en Ardense ham
01 01 2003 - 00:05 - Pannenkoeken
Een zalig warme pannenkoek, gevuld met hesp, paddestoelen, kaas, net uit de oven en een glas goed gekoelde witte Elzas-wijn. Meer moet dat niet zijn.
[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Pannenkoeken met paddestoelen en Ardense ham

Witloofsoep met mimolette-kaas
01 01 2003 - 00:05 - soep-witloof

Een hartelijke soep van witloof en kaas voor de winterperiode. Ideaal als voorgerecht bij een gebakken zeetong.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloofsoep met mimolette-kaas

Flan met gekonfijte tomaten en parmezaanse kaas
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - flan

Een hapje om de eetlust bij je genodigden te wekken. Een "crème brûlée" met gedroogde tomaten en parmezaanse kaas: probeer maar.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Flan met gekonfijte tomaten en parmezaanse kaas

Risotto met taleggio en salami
01 01 2003 - 00:05 - risotto - taleggio

Taleggio is een zachte kaas, vergelijkbaar met brie of camembert, uit het noorden van Italië. Wat de salami betreft kies je het best voor een relatief zachte salami zoals de Milanese.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Risotto met taleggio en salami

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page