Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 19 oktober 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Sjalotten recepten
 

Sjalotten recepten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Américain préparé
07 09 2008 - 08:43 - hoofdschotel - biefstuk

Ziehier het recept voor gehakte biefstuk. Je kan het dan wel niet afleiden uit de naam maar eigenlijk is dit steak tartaar op z'n Brussels.


[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Américain préparé

Oesters met champagne
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -oesters

Warme oesters moet je echt eens geproefd hebben. je kan ze als aperitiefhapje of als voorgerecht serveren met natuurlijk een glas champagne.


[12] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Oesters met champagne

Bretoense kreeft
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel-kreeft

Er zijn er die twijfelen aan de Bretoense origine van deze kreeft : maar het recept en de ingediënten worden wel degelijk in Bretagne gebruikt ...!


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Bretoense kreeft

Konijn met pruimen en geuze
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - konijn

Dit recept kan je ook konijn op z'n Brussels noemen. Het kan dus ook niet anders dan dat er geuze in zit. Je kan hier dus lekker experimenteren met de verschillende geuze : lambic, faro, kriek, enz


[6] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Konijn met pruimen en geuze

Rundergebraad met een truffel-wijnsaus
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel-rund

Dit is een recept met de beroemde Périgord-saus, het boegbeeld van de gastronomie uit Aquitanië, Zuidwest Frankrijk. Ontdaan van alle overbodige ingrediënten die er vaak worden aan toegevoegd. Een niet te missen recept.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Rundergebraad met een truffel-wijnsaus

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page