Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Maandag 23 oktober 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten met ajuinen
 

Recepten met ajuinen

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Mosselen natuur
30 08 2008 - 13:15 - zeevruchten-mosselen

Mijn vookeur als het op mosselen aankomt. Het eenvoudige recept laat je ten volle van de natuurlijke smaak van mosselen genieten.


[28] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Mosselen natuur

Bretoense kreeft
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel-kreeft

Er zijn er die twijfelen aan de Bretoense origine van deze kreeft : maar het recept en de ingediënten worden wel degelijk in Bretagne gebruikt ...!


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Bretoense kreeft

Ajuinkonfituur
01 01 2003 - 00:05 - konfituur - ajuin
Ontonbeerlijk bij ganzenlever, wild, paté.
[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Ajuinkonfituur

Spek met gestoofd witloof op z'n Luiks
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - varken
De onnavolgbare smaak van gestoofd witloof met een lekker stuk varkensvlees. Dit is een typisch Luikse stoofschotel.
[10] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Spek met gestoofd witloof op z'n Luiks

Gebakken tong met mosterd en spinazie
01 01 2003 - 00:05 - vis-tong

Dit is een recept uit Zeebrugge aan de Belgische Noordzee . De originaliteit ligt erin dat de gebakken vis gekombineerd is met een saus op basis van vleesnat en mosterd. Je presenteert de vis op ee bedje van jonge spinazie. Je zal ontdekken dat dit een zeer lekker alternatief is voor de traditionele gebakken tong.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken tong met mosterd en spinazie

Vlaamse karbonades met trappistenbier en rundswang
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - karbonades

Dit is mijn persoonlijke recept voor DE Vlaamse karbonades.

Het basisingrediënt is ongewijzigd: rundswang is een must voor deze schotel.

Mijn persoonlijke inbreng :  trappistenbier van Rochefort, jenever en een mergpijp.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Vlaamse karbonades met trappistenbier en rundswang

Kip gemarineerd in Chimay Bleue trappistenbier
01 01 2003 - 00:05 - hoofdschotel - gevogelte

Het bier Chimay bleue heb ik leren appreciëren door mijn grootmoeder, groot amateur van trappistenbieren.  Op mijn beurt wil ik je dus laten kennis maken met de mogelijkheden van dit bier in de keuken.


[11] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kip gemarineerd in Chimay Bleue trappistenbier

Eendenlever met ajuintjes en gekonfijte radijsjes
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -foie gras

Gekonfijte rode radijsjes met een genereus geserveerde schijf foie gras : een goed begin voor een geslaagd dineetje.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenlever met ajuintjes en gekonfijte radijsjes

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page