Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Dinsdag 21 augustus 2018  
Onthaal > Ingrediënten > Rode wijn recepten
 

Rode wijn recepten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Gebakken foie gras met spekulaas, rabarber en een siroop van aardbeienwijn
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -foie gras

Zoals je ziet kunnen aardbeien en rabarber niet alleen in desserts verwerkt worden.

Basis van dit recept is een klassieke foie gras met rabarber die ik combineer met een saus van aardbeienwijn en spekulaaskruimels die voor 't krokant accentje zorgen.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken foie gras met spekulaas, rabarber en een siroop van aardbeienwijn

Terrine van foie gras en morielje
01 01 2003 - 00:05 - 388 terrin foie gras morilles

Aarzel niet om een rauwe eendelever te kopen en deze zelf te bereiden, het is echt niet moelijk en veel goedkoper. En je zal zien dat de morielje paddestoelen zich heel goed verstaan met eendenlever.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine van foie gras en morielje

Terrine van hert en eendenlever
01 01 2003 - 00:05 - terrine - hert

Het wilde, krachtige hertenvlees met de smeuige, geraffineerde smaak van foie gras. Een schotel die je op voorhand  maakt waardoor je de dag zelf natuurlijk weer tijd wint.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Terrine van hert en eendenlever

Eend gevuld met kastanjes en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte- eend

Voor een intiem feestmaal kies je beter geen al te grote vogel, zo vermijd je de rest van de week de restjes te moeten eten.

De eend bereiden we op dezelfde manier als haar grotere zusters, in de oven met een kastanje-foie gras vulling.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eend gevuld met kastanjes en foie gras

Eendenlever gepocheerd in rode wijn
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht -foie gras

Foie gras zelf klaarmaken is niet moeilijk, dit recept bewijst dat nogmaals.

Of je nu kiest voor de wijn of de bouillon om de eendenlever in te pocheren, het resultaat zal je niet ontgoochelen.


[19] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eendenlever gepocheerd in rode wijn

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page