Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Zondag 26 Februari 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten van bijgerechten
 

Recepten van bijgerechten

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Gegratineerde aardappelen dauphinois
30 03 2008 - 22:58 - bijgerecht - aardappelen

Dit is het basisrecept van deze bereiding, zonder eieren noch kaas...

Deze schotel gaat wonderwel met een lamsbout. Een onvermijdelijke schotel tijdens de feestperiodes.


[6] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gegratineerde aardappelen dauphinois

Gedroogde tomaten
01 01 2003 - 00:05 - Bijgerecht - tomaten
Een mediterraan recept dat heerlijk bij salades en zelf als aperitiefhapje smaakt.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gedroogde tomaten

Gestoofd witloof
09 10 2008 - 22:32 - bijschotel - witloof

Een bijschotel die je gerust bij de beste gerechten van wild of gevogelte kan serveren.


[22] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gestoofd witloof

Macaroni in de oven
01 01 2003 - 00:05 - pasta-macaroni

Er zijn maar 2 moeilijkheden bij 't realiseren van dit recept :

de schotel net goed gratineren maar vooral ervoor zorgen dat uw kinderen de schotel niet veroberen vòòr het aan tafel gaan.

Het is best deze bereiding 1 dag op voorhand te beginnen.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Macaroni in de oven

Gegratineerde aubergine met parmezaans kaas
01 01 2003 - 00:05 - bijgerecht - aubergine

[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gegratineerde aubergine met parmezaans kaas

Witloof met grijze garnaaltjes in de oven
01 01 2003 - 00:05 - fhoofdgerecht - garnalen

En nu een recept waarin 2 zeer populaire ingredienten uit de Belgische keuken zijn verwerkt. Witloof en grijze garnalen in de oven, zeer snel klaar en lekker bij de vis.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloof met grijze garnaaltjes in de oven

Gegratineerde bloemkool met Emmental
01 01 2003 - 00:05 - bijgereht - bloemkool
Een bijgerecht dat zeer lekker zal smaken bij een gebraad. Wedden dat je er niet zal aan kunnen weerstaan om een beetje jus van het gebraad over de gratin te gieten.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gegratineerde bloemkool met Emmental

Echte Belgische frieten
01 01 2003 - 00:05 - ftraditioneel - aardappelen

Waarom weerstaan !

Er is één geheim ingredient, je gebruikt ossewit als frituurvet.

Voor dit recept hebt ik me laten inspireren door Pierre Wynants, ex-chef van het nu 2 sterren restaurant "Comme Chez Soi" te Brussel.


[11] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Echte Belgische frieten

Worteltjesstoemp
01 01 2003 - 00:05 - bijschotel - aardappelen

Stoemp oftewel puree op z'n Brussels, is een populair recept dat genereus geserveerd moet worden bij een gebraden worst.


[7] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Worteltjesstoemp

Kaviaar van aubergine
01 01 2003 - 00:05 - bijgerecht -aubergine

Deze verbeterde versie van auberginepuree is een goede basis voor tapas en een perfekte aanvulling voor gegrild lamsvlees.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Kaviaar van aubergine

Witloofrolletjes met bier
01 01 2003 - 00:05 - bijschotel - witloof
Gestoofd witloof in een laagje spek gerold. Je kan dit zowel als hoofdgerecht als bijgerecht ter vervanging van prinsessenboontjes in spek serveren.
[6] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Witloofrolletjes met bier

Gevulde aardappelen met foie gras
01 01 2003 - 00:05 - bijschotel - foie gras

Aardappelen ontbreken nooit op onze tafel. Deze bijzondere bereiding is zeer geslaagde bijschotel bij gegrild en rood vlees.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gevulde aardappelen met foie gras

Gnocchi van griesmeel
01 01 2003 - 00:05 - bijschotel - gnocchi

We hebben de aardappelen uit het basisrecept vervangen door griesmeel.

Een origineel idee dat goed zal smaken bij osso bucco.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gnocchi van griesmeel

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page