Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Zondag 20 mei 2018  
Onthaal > Ingrediënten > Balsamicoazijn recepten (italiaanse azijn uit Modena)
 

Balsamicoazijn recepten (italiaanse azijn uit Modena)

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Eend met appelsienen oftewel Canard à l'orange
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte - eend

Een klassieker, waarbij de licht zure smaak van appelsienen met eend een heerlijke mengeling creëren.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eend met appelsienen oftewel Canard à l'orange

Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-carpaccio

Een fris en licht begin van de maaltijd. Fijn, mals, rauw vlees met een krokant slaatje.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van rund en een slaatje met balsamicoazijn

Hertentournedos met een caramel van balsamicoazijn en Luikse siroop
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - hert

Een zeer eenvoudig en een zeer geslaagd wildgerecht. Heerlijke, sappige stukjes hert met een sausje van gekarameliseerde balsamicoazijn en siroop.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Hertentournedos met een caramel van balsamicoazijn en Luikse siroop

Vitello tonnato
01 01 2003 - 00:05 - hoofdgerecht - kalf

Een interessante kombinatie voor dit traditionneel recept uit Piémonte : fijne schijfjes kalfsfilet in de oven, geserveerd met een koude saus op basis van tonijn, ansjovis en kappers.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Vitello tonnato

Gebakken eendenlever met bessensaus
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

In plaats van de steeds weerkerende bosbes gaan we deze schotel opfleuren met aalbessen. Hun ietswat zure smaak gaat goed samen met foie gras.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken eendenlever met bessensaus

Chocoladecrème met een caramelsaus van balsamicoazijn
01 01 2003 - 00:05 - dessert - chocolade

Ja, het kan echt : balsamicoazijn verwerken in een dessert en met wat voor een resultaat !

Je chocoladecrème kan er alleen maar beter van worden.


[2] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Chocoladecrème met een caramelsaus van balsamicoazijn

Carpaccio van langoustines
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - langusitne

Hoe eenvoudiger hoe beter wat mij betreft als het om zeevruchten gaat. De subtiele smaak van langoustines zijn meer dan genoeg om een geslaagd voorgerecht te maken.


[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Carpaccio van langoustines

Eend gevuld met kastanjes en foie gras
01 01 2003 - 00:05 - gevogelte- eend

Voor een intiem feestmaal kies je beter geen al te grote vogel, zo vermijd je de rest van de week de restjes te moeten eten.

De eend bereiden we op dezelfde manier als haar grotere zusters, in de oven met een kastanje-foie gras vulling.


[3] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Eend gevuld met kastanjes en foie gras

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page