Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 27 april 2017  
Onthaal > Ingrediënten > Recepten voor aperitieven
 

Recepten voor aperitieven

1 recepten vonden for een leeker moment
undefined

Limoncello
01 01 2003 - 00:05 - cocktail - citroen

Een zeer geconcentreerde smaak van citroenen die je zeker gekke gezichten zal laten trekken.


[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Limoncello

Gedroogde tomaten
01 01 2003 - 00:05 - Bijgerecht - tomaten
Een mediterraan recept dat heerlijk bij salades en zelf als aperitiefhapje smaakt.
[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gedroogde tomaten

Sint-Jakobsschelp met Ganda ham op een bedje van prei en een parmezaans koekje
03 04 2008 - 17:56 - hapje - St Jakobsvrucht
Dit gerecht ziet er niet alleen goed uit. Jakobsvrucht, ganda ham en parmezaanse kaas: onvoorstelbaar hoe goed deze ingrediënten samengaan.
[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint-Jakobsschelp met Ganda ham op een bedje van prei en een parmezaans koekje

Hapje van krab, avocado en pompelmoes
22 09 2008 - 22:32 - voorgerecht - krab
Fris, smakelijk en gemakkelijk te bereiden.
[1] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Hapje van krab, avocado en pompelmoes

Mojito
10 09 2008 - 08:43 - cocktail - rum
De nationale cocktail van Cuba. Om de nachtlang te dansen op hun opzwepende muziek. Dit recept is gebaseerd op de mojito's die we in Havana, hoofdstad van Cuba in de vele bars hebben gedegusteerd.
[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Mojito

Foie gras in soesjes
01 01 2003 - 00:05 - hapje - foie gras

Een soesje gevuld met een mousse van foie gras, een aperitiefhapje dat wat werk vergt maar zeker de moeite loont.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Foie gras in soesjes

Toastjes met langoustine en kaviaar
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - langoustine

 

Je kan natuurlijk de kaviaar vervangen door haringeitjes. Maar kies toch niet eender welk soort speudo-kaviaar. De langoustines verdienen alleen 't beste.


[0] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Toastjes met langoustine en kaviaar

Sint Jakobsschelp op toast
01 01 2003 - 00:05 - aperitief-sint jakobsschelp

Een krokant gebakken stukje brood met daarop een zeer licht gebakken Sint Jakobsvrucht en de heerlijk aroma van Sechuanpeper... niet goedkoop maar wel een zeer feestelijk aperitiefhapje.


[8] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Sint Jakobsschelp op toast

Artisjok met foie gras
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht - foie gras

Als aperitiefhapje of als voorgerecht, deze artisjok met foie gras zal smaken.


[5] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Artisjok met foie gras

Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom
01 01 2003 - 00:05 - voorgerecht-sint jakobsvruchten

Een zeer geraffineerd aperitiefhapje met 2 overheerlijke schelpen en een zeer geparfumeerd kruid. Het is verbazend hoe de kardemom goed inspeelt op de subtiele smaak van Sint Jakobsvruchten en venusschelpen.


[4] commentaar(en) | recepten lezenkeuken recepten Gebakken Sint-Jakobsvruchten met venusschelpen en kardemom

 

 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page