Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Maandag 18 december 2017  
Onthaal > recepten Tartaar van 2 zalmen
 
21.04.2008 -voorgerecht - zalm

Tartaar van 2 zalmen

« Dit voorgerecht laat je echt ten volle genieten van de smaak van zalm. Fris, licht en geraffineerd. Een voorgerecht dat je op voorhand kan bereiden en dus zeer geschikt is voor de feestdagen.  » 
Type Voorgerecht - feestgerecht - vis - gerookte vis - tartaar - zalm - gerookte zalm - platte peterselie - dille
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 20 minuten bereiding - 1 uur rust
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 4 personen :

Bereiding

  • Verwijder het vel van de verse zalm en snij de vis in kleine blokjes.
  • Snij ook de plakken gerookte zalm in kleine stukjes.
  • Versnipper de platte peterselie, dille en bieslook.
  • Meng de zalm, de verse kruiden, limoensap en olijfolie in een slakom.
  • Kruid met peper en zout.
  • Bedek de kom en plaats deze gedurende 1 uur in de koelkast.
  • Pel de tomaten en snij ze in kleine stukjes.
  • Hak de basilicum fijn en meng ze met de tomaten en een beetje olijfolie.
  • Serveer in het midden van een bord de tartaar van zalm en strooi de tomaten-basilicum eromheen.
  • Versier met de tartaar met een twijgje dille en strooi enkele kristallen grof zout op de tomaten.

Suggesties

Je kan deze tartaar ook serveren op een snede geroosterd brood of op lauwe blinis.
Vos Commentaires

commentaire 08 05 2012 - 10:20 par tineke

sojasaus over het geheel sprenkelen

commentaire 26 11 2010 - 16:56 par laroye john

inderdaad wat gedaan met de sojasaus

commentaire 22 11 2010 - 19:53 par Mieke Pynenborg

Tja... Ook ik had graag geweten waar de sojasaus ergens in het spel komt.

commentaire 13 04 2010 - 16:07 par anne duthoy

doe je de soyasaus erin of als garnituur ?

commentaire 24 12 2009 - 21:10 par wim heremans

...en wat met de sojasaus?

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page