Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Dinsdag 21 augustus 2018  
Onthaal > recepten Pompoensoep
 
01.01.2003 -soep - pompoen

Pompoensoep

« 

Eens de koets terug in een pompoen is veranderd kunnen we eindelijk aan de soep beginnen.Spijtig voor Assepoester.

 » 
Type soep - voorgerecht - pompoen
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 5 minuten bereiding - 40 minuten kooktijd
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 4 personen:
  • pompoen van 1,2 kg
  • 1 grote ajuin
  • 1 wortel
  • 3/4 liter melk
  • 1/4 liter water
  • zout en peper
  • 1 eetlepel suiker
  • room

Bereiding

  • Schep het vruchtvlees uit de pompoen zonder de schil te beschadigen en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • Pel de ajuin en de wortel en snij ze in schijven.
  • Leg alle groenten en de suiker in een kookpot en giet de melk en het water erover.
  • Peper en zout.
  • Plaats het deksel op de pot en laten de soep 40 minuten koken.
  • Mix de soep,  voeg er de room aan toe er serveer in de leeggeschepte pompoen.
Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page