Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Vrijdag 17 augustus 2018  
Onthaal > recepten Affogato in verrine
 
01.01.2003 -dessert - espresso

Affogato in verrine

« 

Een eenvoudig lekkernij : één bolletje ijs overgoten met espresso opgediend in een glas.

 » 
Type

dessert - ijs - koffie - espresso

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd bereiding 4 min
Oorsprong Italië
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 2 personen :

2 bolletjes roomijs (naar eigen keuze :mokka, vanille, chocolade…)
2 tassen espresso

gerei :

2 warmte bestendige glazen

Bereiding

  • 1 bolletje ijs in het glas en daarover giet je de espresso koffie.
  • Snel, voordat het ijs gesmolten is, opdienen.

Suggesties

Je kan wat cacaopoeder of chocoladeschilfers strooien ter versiering.

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page