Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Dinsdag 21 augustus 2018  
Onthaal > recepten Kalfscarpaccio met parmezaanse kaas
 
01.01.2003 -voorgerecht-carpaccio

Kalfscarpaccio met parmezaanse kaas

« 

Twee gesmaakte produkten die zonder al te veel bereiding tot een smakelijk voorgerecht worden verwerkt.

 » 
Type

voorgerecht - carpaccio - kalfsvlees - parmezaanse kaas - grappa - kappers

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd

bereiding 20 minuten - enkele uren rust

Oorsprong Italië
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten


voor 4 personen :


700 gr  kalfslendestuk                      
200 gr parmezaanse kaas
olijfolie
grof zeezout
witte peper
enkele grote kappers
1 eetlepel grappa (of cognac)

Bereiding

  • Injecteer de grappa in het vlees et de hulp van een spuit.
  • Wrijf peper en zout in het vlees.
  • Omwikkel het vlees met plastiekfolie en leg het enkele uren in de koelkast.
  • Snij het vlees in zeer fijne sneden en schik deze in een schotel
  • Rasp de kaas in fijne krullen en leg ze op het vlees.
  • Strooi hierover de kappers en olijfolie.
  • Laat de schotel nog 1 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen.

Suggesties

Je kan deze carpaccio met rucola opdienen.

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page