Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 22 Februari 2018  
Onthaal > recepten Carpaccio van zwaardvis met roze peper
 
01.01.2003 -voorgerecht - carpaccio

Carpaccio van zwaardvis met roze peper

« 

Kies een vis met vast vlees zoals zwaardvis of eventueel tonijn. Voeg er citroen, olijfolie en peper aan toe en je bekomt een overheerlijk voorgerecht.

 » 
Type

voorgerecht - carpaccio - vis - zwaardvis - roze peper

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 15 min - 1 uur diepvries
Oorsprong Italië
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten


voor 4 personen


400 gr zwaardvis ( vraag aan uw vishandelaar om de vis in zeer fijne schijven te snijden)
3 eetlepels olijfolie
1 citroen
enkele blaadjes kervel
enkele bolletjes roze peper
zout

witte peper

Bereiding

  • Als je een nog niet versneden vis hebt leg je die 't best een uur in de diepvries, dat vergemakkelijkt het snijden.                              
  • Pers de citroen.
  • Maal de peper fijn.
  • Hak de kervel fijn.
  • Schik de schijven vis in een schotel, kruid met peper, zout en de fijngehakte kervel. Giet er de olijfolie en citroensap over.
  • Zet de schotel gedurende 1 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page