Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 22 Februari 2018  
Onthaal > recepten Gegrilde oesters met eendenlever
 
01.01.2003 -voorgerecht - oesters

Gegrilde oesters met eendenlever

« 

Een origineel idee om je oesters te presenteren. Bovendien is 't snel, gemakkellijk maar vooral heerlijk.

 » 
Type

voorgerecht - feestgerechteendenlever - foie gras - zeevruchten - schelpen - oesters

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd bereiding : 15 min – kooktijd : 1 min
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 6 personen :

36 oesters n°2
1 eendenlever in terrine
100 gr mesclun salade
bieslook
olijfolie
balsamicoazijn
fijn zout
zwarte peper

Bereiding

  • Open de oesters en laat ze even uitlekken.
  • Snij de eendenlever in zeer fijne schijven. Leg 1 schijfje op elke oester.
  • Leg de oesters of de grillplaat van de oven.
  • Meng 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel balsamicoazijn en een beetje zout.
  • Versnipper de bieslook.
  • Meng de salade en de vinaigrette.
  • Grill de oesters gedurende 1 minuut in de oven.
  • Leg wat salade op een bord. Schik per bord 6 oesters op de salade. Strooi er wat bieslook over en een beetje zwarte peper.

Onmiddellijk opdienen.

Suggesties

Je kan de gegrilde oesters ook als bijgerecht serveren bij vb. gevogelte of wit vlees.

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page