Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Donderdag 24 mei 2018  
Onthaal > recepten Toastjes met langoustine en kaviaar
 
01.01.2003 -voorgerecht - langoustine

Toastjes met langoustine en kaviaar

« 

 

Je kan natuurlijk de kaviaar vervangen door haringeitjes. Maar kies toch niet eender welk soort speudo-kaviaar. De langoustines verdienen alleen 't beste.

 » 
Type

voorgerecht - feestgerecht - langoustines - kaviaar

Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd bereiding : 15 min - kooktijd : 3 - 4 min
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 6 personen :

12 grote langoustines of 24 kleine
80 gr kaviaar bij voorkeur uit Aquitanië
3 eetlepels olijfolie
wilde peper uit Madagascar
6 sneden granenbrood

Bereiding

  • Pel de langoustines.
  • Toast lichtjes het brood en snij de sneden zo dat je rechthoeken bekomt.
  • Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de langoustines gedurende 1 à 2 minuten per zijde in.
  • Leg de langoustine op een toast en strooi er peper en kaviaar over.

Suggesties

Dit is een aanrader voor Valentijn. Deze toastjes met champagne als aperitief.

Wijn

Champagne Laurent Perrier rosé
Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page