Onthaal | Epicurien.be
Onthaal - keukenrecepten
Onthaal
  Franse | Engels  

ReceptenIngredientenRecepten zoekenkeukenrecepten rss feed
Dinsdag 21 augustus 2018  
Onthaal > recepten Sint Jakobsschelp op toast
 
01.01.2003 -aperitief-sint jakobsschelp

Sint Jakobsschelp op toast

« 

Een krokant gebakken stukje brood met daarop een zeer licht gebakken Sint Jakobsvrucht en de heerlijk aroma van Sechuanpeper... niet goedkoop maar wel een zeer feestelijk aperitiefhapje.

 » 
Type aperitief - hapje - feestgerecht -Sint-jakobsschelpen - zeevruchten - schelpen - toast - sechuanpeper
Moeilijkheidsgraad gemakkelijk
Bereidingstijd 10 min
Sturen naar een vriend     Afdrukken     uuw commentaar geven

Ingredienten

voor 6 personen:


24 Sint-Jakobsschelpen
1 frans brood
olijfolie
zout

sechuanpeper

Bereiding

  • Snij het brood in 24 sneetjes.
  • Verwarm de olijfolie in een pan op een heet vuur.
  • Leg het brood in de pan en laat het bruinen gedurende 5 minuten. Als het brood een mooi goudbruin kleurtje heeft laat je 't uitlekken op keukenpapier.
  • Bak nu de Sint Jakobsvruchten gedurende 30 seconden per zijde.
  • Leg 1 Sint Jakobsvrucht per toast en strooi er wat peper en zout over.

Suggesties

Als je werkelijk indruk wil maken op je genodigden kan je ook nog wat truffel over de Jakobsvruchten strooien.

Vos Commentaires

commentaire 18 12 2008 - 15:23 par nathalie

hallo
ik zou willen weten waar je sechuanpeper kan kopen of bestellen in de supermarkt vind ik het niet
kunnen jullie mij verder helpen
vriendelijke groeten

commentaire 22 10 2008 - 17:55 par vandeneijnde

plaats bij uw recepten aub ook eens foto's dit is voor een leek gemakkelijker

Uw commentaar geven ...?
Uw naam *

Uw email *

Uw blog / website
De velden met een * zijn verplicht in te vullen

Om spam te vermijden zal uw email nooit zichtbaar zijn

Uw commentaar*


Gelieve deze code in het veld ernaast te hertijpen
 
 
Copyrights Wonderweb 2004 - 2008 - Haut de page